5 Tips Mudah Sambil Guna Produk Shaklee, Dapat Pula Wang Tunai

Perasan tak kita orang perempuan memang selalu excited bila kita jumpa satu barang, atau servis yang memenuhi kehendak, selera dan keperluan kita? Memang tak sabar- sabar nak cerita pula dengan kawan- kawan, saudara mara, jiran tetangga, atau paling tidak pun terus post di Facebook. Tengok sajalah di FB dan Instagram, kita tengok kawan- kawan rekomen … [Read more…]

5 Langkah Mula Bisnes Shaklee Dengan Kami

Saya memulakan bisnes Shaklee secara serius sejak tahun 2012 secara part time. Ketika itu saya masih bekerja sepenuh masa sebagai Head of Department di MERCY Malaysia dan kemudiannya saya bertukar kerja di sebuah yayasan pendidikan. Pada tahun 2013, saya berhenti kerja dan meneruskan bisnes Shaklee secara sepenuh masa. Selepas lebih 2 tahun bisnes, saya mencapai … [Read more…]

5 Jenis Diet Tak Menjadi Pernah Ku Cuba Seumur Hidup

Saya terpanggil nak menulis sedikit pengalaman berdiet selepas baca satu artikel semalam. Kata artikel tu, kalau dah masuk usia 40-an, sudah- sudah lah tu ikut diet itu, ikut diet ini. Penulis kata, sudah sampai masanya wanita kenal diri sendiri, apa yang berkesan, apa yang tak berkesan, dan yang paling penting belajar- belajar lah pilih makanan … [Read more…]

6 Kesilapan Besar Wanita Lakukan Di Usia 40-an

Saya membaca satu artikel di website Today.Com tentang 6 kesilapan besar yang dilakukan oleh wanita apabila memasuki usia 40-an. Saya tidak pasti sejauh mana anda bersetuju dengan penulisan ini, tetapi saya akan kongsikan di sini apa yang diutarakan oleh penulis. Kesilapan pertama : Tidak mahu amalkan kaedah perancang keluarga Menurut penulis, walaupun ramai wanita di … [Read more…]

Hargai Kewanitaan Anda Di Usia 40-an Dengan GLA Complex

Apabila berbual dengan pengguna senior produk Shaklee, pasti nama GLA Complex akan disebut. Ini sesuatu yang menarik pandangan saya kerana kebanyakan yang saya kenal dan mula amalkan produk Shaklee sejak 5-6 tahun lepas seperti saya, tidak begitu ambil tahu tentang GLA Complex. Saya sebenarnya pernah mengambil GLA Complex ini, mungkin dalam tahun 2012 atau 2013. … [Read more…]