Blog ini berkongsi tips dan panduan memulakan gaya hidup bekerja dari rumah sebagai satu alternatif yang menguntungkan.

About Me

Blogpreneur

Saya menggelar diri saya sebagai seorang “blogpreneur” kerana sejak tahun 2013, saya menggunakan medium blogging untuk memulakan bisnes dari rumah. Walaupun ketika itu ramai yang skeptikal dengan keputusan saya, tapi idea ini terbukti membantu saya membina satu team bisnes dari rumah, yang terdiri dari pelbagai latar belakang.

Home business owner

Selama 6 tahun memulakan blog sebagai tempat membina bisnes, saya telah giat membantu wanita- wanita yang mahu memulakan bisnes dari rumah secara online. Bisnes dari rumah pertama saya yang saya ceburi telah memberikan saya kebebasan bekerja dari rumah, melancong ke luar negara, dan menerima komisyen terkumpul berjumlah lebih RM1 juta ringgit.

Digital Freelancer

Saya juga seorang “digital freelancer” di mana saya membantu pemilik bisnes menyediakan bahan kandungan untuk fanpage, blog dan website mereka. Artikel saya berkaitan permasaran digital dan motivasi tersiar di website Azleen.Com dan Leaderonomics . Adakalanya saya mendapat peluang untuk berkongsi pengalaman membina kerjaya dari rumah di siaran tvportal berita .

Working from home is one of life’s great pleasures. Whenever you can make thousands of dollars without leaving your couch, life is good. - Neil Patel