Blogpreneur

Saya menggelar diri saya sebagai seorang “blogpreneur” kerana sejak tahun 2013, saya menggunakan medium blogging untuk memulakan bisnes dari rumah bersama produk Shaklee Malaysia. Walaupun ketika itu ramai yang skeptikal dengan keputusan saya, tapi idea ini terbukti membantu saya membina satu team bisnes dari rumah, yang terdiri dari pelbagai latar belakang. 

Home business owner

Selama 6 tahun memulakan blog sebagai tempat membina bisnes, saya telah giat membantu wanita- wanita yang mahu memulakan bisnes dari rumah secara online. Bisnes dari rumah pertama saya yang saya ceburi telah memberikan saya kebebasan bekerja dari rumah, melancong ke luar negara, dan menerima komisyen terkumpul berjumlah lebih RM1 juta ringgit sejak tahun 2012. 

Digital Freelancer

Saya juga seorang “digital freelancer” di mana saya membantu pemilik bisnes menyediakan bahan kandungan untuk fanpage, blog dan website mereka. Artikel saya berkaitan permasaran digital juga tersiar di website Azleen.Com dan Leaderononomics. Adakalanya saya mendapat peluang untuk berkongsi pengalaman membina kerjaya dari rumah di siaran tvportal berita . Selain itu saya juga boleh membina website & blog secara DIY. 

Untuk menghubungi saya, boleh WhatsApp : 016- 344 7727 atau E-mail : puteriyusof@gmail.com 🙂 

Facebook Comments