5 Sebab Anda Mesti Cuba YOUTH™ Luminous Gel Oil Cleanser

Selepas Shaklee Malaysia mengumumkan kedatangan produk baru YOUTH™ pada bulan Mac yang lepas, dan selepas beberapa bulan di pasaran, saya kerap mendapat soalan daripada bakal pelanggan yang berbunyi, “Dalam 5 jenis items dalam set penjagaan wajah YOUTH™ ini, apa yang perlu saya cuba dahulu?” Pada mulanya saya sendiri keliru untuk mencadangkan apakah antara 6 item […]

Continue reading
August 5, 2018

Khasiat Polifenol Dalam Sebotol Vivix Baiki Paras Gula

Sekiranya anda banyak membaca tentang petua awet muda dan umur panjang terutamanya dalam artikel- artikel dan jurnal dari barat, sudah pastinya anda akan bertemu dengan perbincangan khasiat polifenol. Sejak lebih 10 tahun lepas, kajian demi kajian dilakukan untuk mengenali lebih mendalam tentang polifenol dan khasiat- khasiatnya kepada manusia (1). Apa Itu Polifenol? Polifenol adalah sejenis […]

Continue reading
August 1, 2018

Fun Review : Gel Urut Jenama MMG

Minggu lepas, dalam kesibukan nak mengadap minggu closing, tiba- tiba turun ilham nak menyusun atur home office. Isunya sekarang ni, Adeena dah tak bagi saya bekerja di dalam home office. Dia akan minta saya duduk di sofa, depan tv, dan dia akan melekat di sebelah. Clingy teramat budak seorang ni! Jadi, saya rasa rugi pulak […]

Continue reading
June 26, 2018

Masalah Sembelit Di Musim Raya

Saya perhatikan sejak mula hari raya, walaupun saya dapat “membuang” setiap hari, tetapi kepuasan tu tak sama jika dibandingkan ketika bulan puasa. Maksud saya, walaupun saya boleh buang air besar setiap hari, tetapi di musim raya, saya ambil masa lebih lama untuk tunggu rasa nak membuang tu, dan ermmm “hasil buangan” pun lebih sedikit dan […]

Continue reading