Category Archives for "Sihat Cantik"

February 17, 2018

6 Kesilapan Besar Wanita Lakukan Di Usia 40-an

Saya membaca satu artikel di website Today.Com tentang 6 kesilapan besar yang dilakukan oleh wanita apabila memasuki usia 40-an. Saya tidak pasti sejauh mana anda bersetuju dengan penulisan ini, tetapi saya akan kongsikan di sini apa yang diutarakan oleh penulis. Kesilapan pertama : Tidak mahu amalkan kaedah perancang keluarga Menurut penulis, walaupun ramai wanita di […]

Continue reading
February 15, 2018

Hargai Kewanitaan Anda Di Usia 40-an Dengan GLA Complex

Apabila berbual dengan pengguna senior produk Shaklee, pasti nama GLA Complex akan disebut. Ini sesuatu yang menarik pandangan saya kerana kebanyakan yang saya kenal dan mula amalkan produk Shaklee sejak 5-6 tahun lepas seperti saya, tidak begitu ambil tahu tentang GLA Complex. Saya sebenarnya pernah mengambil GLA Complex ini, mungkin dalam tahun 2012 atau 2013. […]

Continue reading
February 14, 2018

5 Kesan Perubahan Hormon Di Usia 40-an

Dalam saya sibuk perhatikan perubahan kulit saya sekarang ni, saya boleh terlupa dengan satu lagi isu penting untuk wanita seusia saya ni, iaitu perubahan hormon! Macam tak percaya je, saya dah masuk fasa pre- menopos, dan kalau dipanjang usia, saya akan merasa pula fasa menopos, adui seram! Perubahan hormon wanita pada usia 40-an adalah yang […]

Continue reading
February 13, 2018

Analisa Kulit Percuma Di Shaklee Home Office Sunway

Petang tadi saya berjanji dengan team P.A.F untuk berjumpa di Home Office Shaklee di Sunway, sebab kami nak buat analisa kulit percuma di sana. Memandangkan Shaklee akan lancarkan produk penjagaan kulit yang baru, Home Office ada menyediakan satu mesin analisa kulit yang berteknologi tinggi untuk kemudahan ahli dan pengedar. Sebenarnya ramai tak tahu yang ahli […]

Continue reading
1 2 3 5