Kenali Team P.A.F
Geng Bisnes Shaklee Paling Slamber...

Meh La Layan Video Ni Kenal- Kenal Dulu Dengan Team PAF


Saya dulu pun start  sebagai seorang pengedar biasa je. Masa tu tahun 2012.  Selepas 6 bulan buat part time saya dapat income 4 angka sebulan. Pastu dah setahun, pendapatan saya mencecah 5 angka, dan sejak itu memang terus saya fokus Shaklee  100%. Sekarang ni saya nak bantu ramai lagi wanita macam saya ni, buat duit dengan Shaklee, tak kiralah part time atau full time. 

Puteri Yusof, Master Coordinator/ Team Leader 


Hmmm...Korang perasan tak...

Berbeza betul zaman kita hidup sebagai mak- mak ni, berbanding zaman parents kita dulu kan?
 
Kalau dulu Mak kita yang bekerja tu, itu je lah satu kerja dia. Sampailah dia pencen. 
Kalau Mak kita tu surirumah, memang 100% masa dia jadi surirumah lah. 

Jarang lah masa tu ada mak- mak yang buat kerja 2-3 jenis sekaligus. 

Zaman kita jadi mak- mak dah lain sangat.  

Kiri kanan majoriti mak- mak sekarang dah ada side income. 
Tengoklah dekat FB. Punyalah meriah mak- mak meniaga siang sampai siang esok tak abes! 

Surirumah pun dah ada bisnes, itu dah jadi perkara biasa dah...



Kami memang dah lama grab peluang bisnes untuk mak- mak ni. 

Takkan nak tengok aje kawan- kawan lain buat duit, online je pulak tu!

Nak jugak ada duit lebih tiap- tiap bulan. 

Kadang- kadang rasa nak shopping, takde la susah hati mengidam kan?


Tapi bukan setakat shopping aje kami fikir. 

Tabungan anak- anak, duit insurans, yuran sekolah,

sampai lah tahap beli rumah, PUN BOLEH!


Sebab tu kitaorang SLAMBER JER, 

Promote produk Shaklee, kumpul duit tiap- tiap bulan.

Lepas tu kami SLAMBER JER,  

Ajak ramai lagi kawan- kawan buat BISNES SHAKLEE ONLINE



Tapi kitaorang takde la main sukati je ajak orang buat Shaklee
Mestilah ada persiapan supaya senang korang nanti nak bisnes...
Cer tengok kat bawah ni camane kami support group member : 


1

Panduan Video Step by Step Percuma

Usah Buang Masa Menunggu, Tonton Saja Video Kami Dah Sediakan!

Team kitaorang sangat- sangat faham urusan wanita dan ibu di luar sana yang busy 24/7. Jadi kami ambil langkah proaktif, kami sediakan 13 buah video untuk korang yang baru join. Tonton dulu video- video ni, dan kitaorang yakin at least 70% korang dah boleh faham macam mana nak mulakan bisnes Shaklee ni. 

2

Group Support WhatsApp

Usah Bisnes Sorang Diri, Cari Group Yang Bagi Support 100%

Group WhatsApp kitaorang memang tak pernah sunyi. Setiap hari pasti ada yang berbincang cara terbaik untuk beri servis kepada pelanggan. Yang group khas untuk Leaders pulak bincang strategi bisnes. Eh mestilah ada strategi kan, mana boleh hentam aje. Dan paling best, ahli- ahli saling share tips dan idea, takde isu kedekut- kedekut ilmu ni semua. Sharing is caring gitu~

3

Bahan Marketing Disediakan

Beratus- ratus poster dah siap, tinggal korang guna je!

Dalam masa lebih setahun group kitaorang dah hasilkan beratus- ratus poster (yang viral pun ada) untuk bantu pengedar buat promosi. Poster- poster korang boleh dapat terus bila dah daftar dan terus boleh guna untuk promosi. Senang sangat- sangat!

4

Kelas dan Ceramah Percuma

Ada Kelas ONLINE dan Ada Kelas OFFLINE

Setiap bulan memang korang ada peluang hadir ke kelas dan ceramah. Yang bestnya korang boleh pilih samada nak kelas tentang produk atau mahu belajar tentang bisnes. Terdapat banyak peluang ini boleh kita grab. Pakar- pakar nutrisi dari syarikat buat ceramah guna Telegram aje tau. Punyalah usaha nak mudahkan kitaorang yang berada jauh dari lokasi ceramah. Takde la korang ketinggalan kan? 

5

Khidmat Nasihat Pakar Produk 

Pastikan Korang Tak Sesat Mencari Jalan Dan Ilmu 

Oleh kerana kita ni jual produk kesihatan dan kecantikan, jadi amat penting kita tahu latar belakang produk secukupnya. Tak boleh hentam je kan. Lagipun ada banyak produk lain kat pasaran, jadi nak bersaing tu kena bijak sket la. Kita nak beri yang terbaik kepada pelanggan kan? Jadi kitaorang akan pastikan ahli group dapat maklumat terkini daripada syarikat dan juga kakitangan yang layak supaya bolehlah korang tampil sebagai pengedar yang lebih konfiden. 

6

Bisnes Diutama, Family Comes First

Sebab Inilah Kitaorang Pilih Bisnes Shaklee 

Yang ni paling kitaorang suka bab buat bisnes Shaklee. Sebab team kitaorang memang letak family sebagai push factor. Yelah buat apa susah payah bisnes kalau bukan untuk family, untuk anak- anak, betul tak? Jadi semua aktiviti bisnes korang nanti tak perlu lah risau bab anak- anak sebab kitaorang pun bina bisnes dikelilingi anak- anak jugak. Family oriented business orang kata! 

Ni Cerita Kitaorang Pulak
Cerita Shaklee Geng PAF...

Saya bermula kecil- kecilan kemudian saya fokus sehinggalah saya mampu beli rumah sendiri, dan kalau nak tau, saya ni surirumah sepenuh masa saja. Pun boleh buat bisnes Shaklee. 

     Nurlia Mohd Nor, Surirumah 

Ramai kawan- kawan mengeluh tak boleh nak bayar insurans anak- anak. Saya guna income bisnes Shaklee saja untuk cover tu semua. Mudah sangat. 

     Rabiatul Salmi, Ahli Farmasi

Bermula secara part- time, saya dah nampak peluang yang besar dengan bisnes Shaklee ni. Jadi saya pun fokus sampai saya dah boleh berhenti kerja dan bina bisnes milik saya sendiri. 

       Aishah Amin, Blogpreneur 

Dengan income bisnes sampingan Shaklee ni lah saya bayar habis study loan saya dulu. Sekarang ni senang hati dah takde hutang belajar. 

        Amiza, Juruteknik

Eh Jap jap!
Kitaorang Share Dulu DUA CARA Nak Start Bisnes Shaklee Ni...
Ini cara kami la, cara orang lain kitaorang tak tau macam mana,
Yang penting kitaorang tak suka guna cara susah, 
Nak cara simple jer, tak suka pening- pening! 

address-book-o
cubes

Cara 1 :

Jadi Ahli Dan Terus Bisnes 

Cara ni yang paling simple korang boleh mula. Bayar yuran RM80 sahaja, kemudian kami beri bahan marketing, korang terus je boleh promote dekat FB atau Instagram. Simple je, tak payah pening- pening. Ada banyak sample kami boleh tunjuk dekat korang cara nak buat marketing dan sales. 

Cara 2:

Beli Produk, Dapat Keahliah Percuma Dan Terus Bisnes

Ini cara untuk korang yang memang dah ready tak sabar- sabar lagi nak join kitaorang berniaga Shaklee. Korang boleh terus beli produk yang korang suka (kitaorang advise pakej paling sesuai), dapat keahlian percuma, lepas tu guna produk untuk diri sendiri dan juga untuk dijual. Straight forward!


Ini pulak 3 langkah kitaorang handle order customer...

Mula- mula pelanggan order produk, diaorang transfer payment semua....

mobile

Kami pun order dengan Shaklee ikut apa yang customer nak, online jer...

cart-arrow-down

Shaklee pun hantar produk terus

pada customer, senang jer...

truck

Klik-klik je semua setel! 


Meh baca dulu lah apa pengalaman diaorang ni 
yang dah bertahun- tahun setia dengan Shaklee...​

Memang lah yang orang nampak saya ni buat Shaklee sebab nak income tambahan. Tapi yang ramai tak tau, ada yang lebih

bernilai dari itu, iaitu kesihatan saya yang semakin baik bila guna produk Shaklee. Duit dapat, sihat pun dapat. Bisnes lain tak dapat macam ni. Ni lah faktor utama saya tak cari bisnes yang lain dah. 

Nurulaini Wahid, Selangor.

Walaupun saya buat Shaklee ni secara sampingan, tapi komitmen dan support yang saya dapat dari team PAF ni tak pernah berbeza sejak dulu. Team supportive macam ni buat saya tak penah jemu dengan  bisnes Shaklee sejak tahun 2012 lagi. 

Alia Elena, Kuala Lumpur

Kalau ikutkan memang busy kat rumah dengan keluarga dan anak- anak. Sebabkan bisnes Shaklee ni  boleh dibuat online jer, memang mudah sangat untuk mak- mak surirumah macam saya ni. Sambil dari rumah ada cash masuk poket, takkan tanak kan? Aminah Ghazali, Perak

Ber- Shaklee tak pernah jemu! Melihat orang orang yang saya sayang tersenyum cukup membahagiakan saya. Sekarang saya adalah penasihat kesihatan keluarga dan "bank kedua" , bantu ringankan beban suami ketika sesak di tengah bulan. Alhamdulillah, semakin sihat, semakin ber"duit"  Rizwati Omar, Langkawi


Kitaorang dah enjoy macam- macam benefit buat Shaklee dengan team PAF ni bertahun- tahun dah. Jadi memang slamber je lah ni nak ajak korang pulak. Support dah tersedia, kitaorang dah hulur tangan dah ni, tinggal lagi korang nak menyambutnya dengan mesra gitu...

arrow-down

LAGI SATU KAN...korang mesti excited  bila tengok BONUS yang kitaorang nak bagi ni...

chevron-circle-right

Akses kepada lebih 1000 bahan marketing dan gambar- gambar produk hi-resolution yang boleh digunakan sepanjang keahlian bersama group PAF. 

Jadi, cepat klik button kat bawah ni, 

kitaorang yakin mesti korang dah boleh decide kan?