Shaklee Collagen Powder

Tahukan Anda?
Kolagen bertindak seperti “gam” yang mengikat tubuh anda dan ia ditemui dalam otot, tulang, tendon dan paling banyak, dalam kulit. Kolegen dikenali kerana manfaatnya kepada kulit, seperti menjadikan kulit anda lebih tegang, elastik, dan gebu, mengurangkan liang pori, kedutan dan garis halus, merangsang kulit yang lebih cerah dan licin, kuku yang kuat serta rambut yang lebat dan bersinar.*

Pengeluaran kolagen secara semula jadi berkurangan apabila umur bertambah, menyebabkan kulit kendur, kedutan dan garis halus terbentuk dan rawan pada sendi menjadi lemah. Tingkatkan kolagen anda sekarang untuk kulit yang kelihatan lebih sihat!

Kajian mendapati pengambilan kolagen tambahan bersama- sama vitamin C dapat membantu memperbaiki keadaan dan kesihatan kulit secara menyeluruh.

Rujukan : Varana J et. al Decreased Collagen Production in Chronologically Aged Skin. The American Journal of Pathology. 2006 Jun 168 (6), 1861-1868

Bahan- Bahan Dalam Shaklee Collagen Powder

Ciri- ciri Shaklee Collagen Powder

  • Shaklee Collagen Powder menyediakan kepada anda 4,000mg Kolagen proprietari RSS (Sisik Ikan Merah), kolagen yang dipilih dengan teliti yang diekstrak daripada sisik Ikan Merah.
  • Ia bukan sekadar memberikan kolagen, ia turut mengandungi tujuh ramuan utama termasuk ekstrak biji Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, eskstrak kerang-kerangan, Laktobasilus asidofilus, Vitamin C, B2 dan B6.
  • Serbuk Shaklee Collegen Powder mengandungi berat molekul rendah untuk membantu penyerapan dalam tubuh yang tinggi.
  • Setiap kotak Shaklee Collagen Powder mengandungi 15 pek individu untuk pengambilan segera, bila-bila masa, di mana sahaja.
  • Serbuk Collagen Powder mudah dibancuh dengan air seperti yang ditunjuk di dalam video di bawah.

 

Facebook Comments